Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Biela čokoláda obsahuje cukor, kakové maslo (18 - 30%). Kakaový prášok v bielej čokoláde nahradzuje mlieko, sušené mlieko (25%) a vanilka. Prvá biela čokoláda sa predávala okolo roku 1930 a volala sa GALAK.
Mliečna čokoláda obsahuje kakaové maslo, kakaovú hmotu, cukor, mlieko alebo sušené mlieko a vanilku. Jediný rozdiel oproti tmavej čokoláde je pridané mlieko. Táto čokoláda obsahuje viac ako 30% kakaových zložiek a obsah kakaa je až 55%. Oproti horke…
Výživný organický krém pre suchú, namáhanú a zrelú pleť. Zloženie: Shea maslo, vitamín E, olej zo semienok mrkvy, jojobový olej, sezamový olej, slnečnicový olej, gotu-kola. V kombinácii s Organickým sérom Rémy Laure vhodný na šetrné masáže.
Horká čokoláda je najtmavšia zo všetkých čokolád. Preto sa tiež nazýva "pravá čokoláda". Horká čokoláda obsahuje čisté kakaové maslo, kakaovu hmotu a prísady - cukor a prípadne vanilku alebo lecitin. Táto čokoláda obsahuje viac ako 50% kak…
Zloženie: Shea maslo, mandľový olej, olej z lieskovcov, sezamový olej, olej z bergamotových pomarančov, z rozmarínu, tymiánu, šalvie a pupočníka. Jemná vôňa a účinné hydratačné zložky ochraňujú a zároveň vyživujú. Balenie v špeciálnom vákuovom flakón…
Veľmi intenzívny výživný krém s celodenným používaním na veľmi zrelú, suchú a vráskavú pleť. Krém s 23 aktívnymi účinnými látkami pochádzajúcimi z ostrova Kréta. Obsahuje makadámiový olej, olej ružových kríčkov, cereálie, maslo zo pšeničných klíčkov,…
Sušené mlieko odstredené je mliečny výrobok vyrobený z mlieka, odparením vody. Výhodou sušeného mlieka je jeho dlhá trvanlivosť a jednoduché skladovanie. Často sa používa na výrobu dojčenskej výživy, cukroviniek, čokolády, rôznych druhov pečiva a iné…
Tvaroh je mliečny výrobok smotanovej chuti, obvykle bielej farby. Obsahuje veľké množstvo bielkovín. Jeho výhodou je nízka energetická hodnota a vysoká výživová hodnota a veľké množstvo vitamínov.
Kyslá smotana je mliečny výrobok vyrábaný fermentáciou zo smotany pomocou baktérie mliečneho kvasenia. Typická kyslá smotana obsahuje 10% až 16% tuku. Má mliečnobielu až mierne krémovú farbu.
Kravská hrudka je hrudkový polomäkký nezrejúci plnotučný syr, určený na ďalšie spracovanie, najmä na výrobu bryndze. Obsahuje probiotickú kultúru L.casei.
Tradičný cmar je mliečny výrobok, ktorý vzniká ako druhotný produkt pri mútení masla. Je to teda tzv. plazma smotany s menším obsahom srvátkových bielkovín. Obsahuje tekutý tuk uvoľnený z tukových guľôčok v priebehu zmaselňovania. Tuk obsahuje veľa f…