Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
PRINCE2® - PRojects IN Controlled Environment medzinárodný štandard, metodika projektového riadenia veľmi rozšírená v Európe (certifikácia v anglickom, českom alebo slovenskom jazyku) Kurzy PRINCE2® a certifikačné skúšky sú akreditované APM Grou…
Usádzanie sa k stolu, odchod od stola a manipulácia so stoličkou. Americké a kontinentálne stolovanie. Prestieranie. Správne použitie obrúska. Chody stolovania. Jedenie: chlieb, predjedlo, polievka, rybací chod, sorbet, hlavný chod, šalát, dezert, ká…
Akadémia projektového manažmentu je rozdelená do 2 semestrov. 1. semester PROJEKTOVÉ RIADENIE („tvrdé“ zručnosti) Moduly: - Plánovanie projektov - Riadenie projektov - Budovanie projektových tímov - Implementácia projektového riadenia do org…
Moduly: - Plánovanie projektov - Riadenie projektov - Budovanie projektových tímov - Implementácia projektového riadenia do organizácie - Príprava na medzinárodnú certifikáciu IPMA Absolventi štúdia sú pripravení na medzinárodnú certifikačnú …
Rozdelenie zákazníkov do štyroch základných kategórií. Nástroje na odhalenie typu zákazníka. Správanie sa zákazníkov v daných kategóriách. Čo oceňujú jednotlivé typy zákazníkov. Taktika formy predaja na základe typu zákazníka. Praktické ukážky.
Cieľová skupina: pracovníci v manažérskych pozíciách na rôznych stupňoch riadenia, pracovníci, ktorí vstupujú do bezprostredného kontaktu s klientmi a obchodnými partnermi, predajcovia a obchodní zástupcovia, pracovníci vystavení záťažovým situáciám.
Plánovanie, príprava a komplexná realizácia vzdelávacích a prezentačných firmených podujatí: konferencie, semináre, školenia, workshopy, exkurzie, prezentácie produktov.
Poradenstvo v okruhu tém vzdelávania. Poradenstvo a organizácia podujatí v zmysle pravidiel diplomatického protokolu, spoločenskej etikety.
Ako určiť správne tému a ciele porady. Typy porád, princípy, klasifikácia. Dynamika a štruktúra porady. Príprava na poradu. Úvod, jadro a záver porady. Vhodné usporiadanie priestoru porady.
Jednodňový kurz s osvedčením. Vhodné aj ako nadstavba kurzu „Manažér“. Spoločný pracovný obed s nácvikom stolovania.
Dvojdňový kurz, určený všetkým, ktorí chcú získať lepšie komunikačné zručnosti pre záťažové situácie.
Plánovanie času, odhadovanie časových nárokov. Kontrola časového plánu. Nakladanie s nerealistickými termínmi. Ako zamedziť preťaženiu informáciami. Zorganizovanie práce s ostatnými. Usporiadanie pracovného priestoru.