Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Usádzanie sa k stolu, odchod od stola a manipulácia so stoličkou. Americké a kontinentálne stolovanie. Prestieranie. Správne použitie obrúska. Chody stolovania. Jedenie: chlieb, predjedlo, polievka, rybací chod, sorbet, hlavný chod, šalát, dezert, ká…
Moderátori, speváci, zabávači, tanečníci, DJi (každého hudobného štýlu), barmanská šou, brušné tance, kúzelníci, ohňová šou, ohňostroj, bodypainting, výzdoba a dekorácia, osvetlenie a ozvučenie - súkromné párty, akcie v kluboch, vytvornie Vip alebo c…
Grafické štúdio - letáky, plagáty, firemné materiály, katalógy, časopisy, bilbórdy. Webdesign - tvorba webstránok. Firemná identita - dizajnmanuál: logo, slogan, firemná farebnosť vizitky, hlavičkový papier. Reklamná kampaň - voľba vhodného média (kl…
Rozdelenie zákazníkov do štyroch základných kategórií. Nástroje na odhalenie typu zákazníka. Správanie sa zákazníkov v daných kategóriách. Čo oceňujú jednotlivé typy zákazníkov. Taktika formy predaja na základe typu zákazníka. Praktické ukážky.
Cieľom tréningu je naučiť pracovníkov spoločnosti efektívne a správne komunikovať po telefóne.
Obsahuje:1.Vedenie prijímacích rozhovorov.2.Vedenie hodnotiacich rozhovorov.3.Právne predpisy v práci personálneho manažéra.4.Rýchlokurz pre personálneho manažéra.
Usporiadanie zápasov, turnajov, súťaží, teambuildingu, pretekov. Deň detí, Mini Miss, workshopy, súťaže, hry.
Ako určiť správne tému a ciele porady. Typy porád, princípy, klasifikácia. Dynamika a štruktúra porady. Príprava na poradu. Úvod, jadro a záver porady. Vhodné usporiadanie priestoru porady.
Konferencie, kongresy, semináre, školenia, oslavy, jubileá. Recepcie, bankety, plesy, párty, galavečery, charitatívne podujatia.
Plánovanie času, odhadovanie časových nárokov. Kontrola časového plánu. Nakladanie s nerealistickými termínmi. Ako zamedziť preťaženiu informáciami. Zorganizovanie práce s ostatnými. Usporiadanie pracovného priestoru.
Cieľom tréningu je poskytnúť účastníkom informácie o vedení prijímacích pohovorov. Spracovanie profesiogramu, analýza pracovného miesta, objektívne a merateľné kritériá pre výber vhodného uchádzača, metódy výberu pracovníkov, fázy prijímacieho rozhov…