Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Náš vysokošpecializovaný tím poskytuje pre našich klientov akreditované laboratórne rozbory potravín, krmív a zložiek životného prostredia (vody, pôdy, kaly,...). Rovnako sme pripravení Vám v daných oblastiach poskytnúť odborné poradenstvo, zabezpeči…
Vyhotovíme Vám Správnu výrobnú prax a HACCP pre potravinárske podniky. Podľa Vášho záujmu začatia podnikania. Samozrejmosťou sú prílohy ako prevádzkový poriadok, sanitačný plán, evidencia a podobne... Obsahuje všetky požiadavky pre hygienu.
Vzdelávanie je určené pre pracovníkov v potravinárskom priemysle a osoby zúčastňujúce sa na výrobe potravín a pokrmov, manipulácii s nimi a ich uvádzaní do obehu. Vzdelávanie je modulové . Modul : Analýza rizík a stanovenie opatrení pri spracovaní po…
HACCP (hazard analysis and critical control points) znamená analýzu nebezpečenstiev a metódu kritických kontrolných bodov). systém, ktorý bol v 60. rokoch minulého storočia vyvinutý v USA pre Národnú leteckú a vesmírnu agentúru (NASA), ktorá potre…
Súbor opatrení, ktoré zabezpečia, aby príprava, výroba, manipulácia, skladovanie a distribúcia potravín a nápojov bola vykonávaná hygienickým spôsobom s minimalizáciou zdravotných rizík a správna výrobná prax vo výrobe potravín sa považuje za súčasť …
Cieľom školení a kurzov je vedieť sa orientovať v požiadavkách systémov manažérstva, získať základy efektívneho riadenia procesov, pochopiť procesný prístup riadenia, oboznámiť sa s legislatívou potravinárstva atď.
Ako spoločnosť sa nešpecializujeme len na jednu oblasť. Neustálym vzdelávaním sa vieme klientom poskytnúť služby v oblastiach ako:* Účtovníctvo - vedieme pre vás jednoduché a podvojné účtovníctvo (komplexne alebo čiastkovo)* Mzdy a personalistika vrá…
Naša spoločnosť sa zaoberá primárne poradenskou činnosťou v oblasti poľnohospodárstva, potravinárstva a zdravotníctva. Poskytujme laboratórne rozbory a takisto zabezpečujeme školenia a semináre v tejto oblasti.Našim zákazníkom ponúkame: * mikrobiolog…
Vypracovanie prevádzkových poriadkov, posudkov o riziku, zaradenie prác do rizika, hyg. – epidemiologického režimu, sanitačného predpisu, HACCP a zabezpečenie dohľadu nad pracovnými podmienkami pre rizikovú kat. prác 1 a 2.
Pre žiarivé výsledky... Kuchynská hygiena zajtrajška - pre čistý riad a čisté životné prostredie - v tom spočíva inovácia Green efficiency. Vzdanie sa surovín škodiacich zdraviu a životnému prostrediu v kuchynskej hygiene a trvalo udržateľné čisteni…