Zásady Správnej výrobnej praxe a systému HACCP

469544
Zásady Správnej výrobnej praxe a systému HACCP

Vzdelávanie je určené pre pracovníkov v potravinárskom priemysle a osoby zúčastňujúce sa na výrobe potravín a pokrmov, manipulácii s nimi a ich uvádzaní do obehu. Vzdelávanie je modulové . Modul : Analýza rizík a stanovenie opatrení pri spracovaní potravín - je určený na získanie základných informácií o SVP a HACCP. Modul : Vývojové zmeny v potravinárskom priemysle a legislatíve - je určený na získanie hlbších vedomostí o legislatíve v potravinárstve, SVP a HACCP. Akreditovaný vzdelávací program, ktorý môže slúžiť ako doklad o ďalšom vzdelávaní pracovníkov v oblasti potravinárstva.

Profesionál - dodávateľ

Katka Cipovová PLUS
Bojnice

5

Dodavatel je v systému ePoptávka.cz registrován již 162 měsíců

Ďalšie dodávateľské ponuky