Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Cieľom je schopnosť absolventov dohovoriť sa v anglickom jazyku v bežných situáciách každodenného života v cudzom prostredí.
Obsah: Potraviny a výživa, zariadenia závodov, technika prevádzky, technológia prípravy pokrmov, stolovanie, odborná prax.
Obsahom vzdelávania rekvalifikačného kurzu kuchár - kuchárka sú poznatky z oblasti gastronómie, ktoré umožnia záujemcom o túto profesiu samostatne a kvalifikovane pracovať v oblasti spoločného stravovania v profesii, ktorá si vyžaduje špecifické zruč…
Obsahom vzdelávania rekvalifikačného kurzu čašník - servírka sú poznatky z oblasti gastronómie, ktoré umožnia záujemcom o túto profesiu samostatne a kvalifikovane pracovať v oblasti spoločného stravovania v profesii, ktorá si vyžaduje špecifické zruč…
Obsah: Zdravoveda, opatrovateľské činnosti, základy prvej pomoci, náuka o výžive, základy psychológie a komunikácie, nácvik zručností v opatrovateľskej činnosti, odborná prax.
Geografia SR, ekonomika SR, sprievodcovské činnosti, aktuálne spoločenské dianie, dejiny kultúry, odborná prax.
Cieľom je schopnosť absolventov dohovoriť sa v anglickom jazyku v bežných situáciách každodenného života v cudzom prostredí.
Vzdelávanie je určené pre pracovníkov v potravinárskom priemysle a osoby zúčastňujúce sa na výrobe potravín a pokrmov, manipulácii s nimi a ich uvádzaní do obehu. Vzdelávanie je modulové . Modul : Analýza rizík a stanovenie opatrení pri spracovaní po…
Realizácia rekvalifikačných kurzov kuchár, čašník - servírka, sprievodca cestovného ruchu.
Vzdelávanie a rekvalifikácia v gastronomických odboroch kuchár, čašník, servírka. Vzdelávanie v oblasti cestovného ruchu - sprievodca cestovného ruchu.
Cieľom je schopnosť absolventov dohovoriť sa v nemeckom jazyku v bežných situáciách každodenného života v cudzom prostredí.