Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Výrobok má tyčový tvar s priemerom 55 mm bielej farby. Pri výrobe diela sa používajú špeciálne vytriedené mäsá z bravčovej a hovädzej chudej svaloviny ako aj kvalitné prísady a koreniny. Na reze je výrobok lesklý, jemnozrnný s výraznou mozaikou chudý…
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín hydinového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom 32-34 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do LDPE fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.
Hriňovská maslová chuť je zmesná tuková nátierka je výrobok vyrobený zo zmesi smotany a rastlinného tuku, ošetrenej pasterizáciou s prirodzene žltkastou farbou. Chuť je výrazne maslová po sladkej, prípadne zakysanej smotane.
Výrobok je vyrobený z varených bravčových hláv bez kosti, vnútorností (jazyky a srdcia) a koží, s pridaním prírodných korenín, cesnaku, tepelne opracovaný, plnený do prírodných obalov, hmotnosť jedného kusa je max. 2 kg.
Výrobok je vyrobený z bravčových údených bokov, prírodných korenín. Plní sa do plastových vysoko kvalitných obalov s priemerom 37 mm, zabraňujúcim stratám a zvyšujúcich trvanlivosť. Tepelne opracovaný. Trvanlivosť 30 dní, skladovať pri teplote +4°C. …
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového a hovädzieho mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemereom 34-36 mm, dĺžkou 25 cm, tepelne opracovaný. Balí sa do Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote …
Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa špeciálne upraveného, tepelne opracovaný, balený do PE sáčkov o hmotnosti cca 1200 g, trvanlivosť 30 dní pri skladovaní do +4°C. Výrobok má tvar nepravidelného oválu chudej svaloviny z bravčového pleca zaúdeného …
Výrobok má tyčový tvar s priemerom obalu 60 mm s potlačou. Výrobok je plnený do kolagénneho obalu. Na povrchu je výrobok suchý a mierne vrásčitý. Vzhľad nárezu lesklý, s výraznou mozaikou chudých a tučných častí.
Výrobok je vyrobený z bravčového stehna špeciálnej úpravy, tepelne opracovaný, plnený do špeciálnych obalov o hmotnosti cca3,5 kg, trvanlivosť 30 dní pri skladovaní do +4°C.
Výrobok je vyrobený z bravčových rebierok z boku, vysolený, na povrchu suchý, dokonale vyúdený, chuť primerane slaná. Výrobok je vhodný na tepelné spracovanie a na prípravu rôznych jedál. Trvanlivosť 10 dní od dátumu výroby. Skladovať pri teplote do …
Naša spoločnosť disponuje vlastnou výrobou nábytku na báze laminovaných veľkoplošných materiálov. Sme teda schopní vyrobiť atypický výrobok podľa Vašich požiadaviek, čím môžeme skutočne hovoriť o "nábytku na mieru".