Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Poskytuje možnosť osadenia druhým identickým procerom, čo umožňuje rapídne zvýšiť výpočtový výkon.
Tento typ garážovej brány je vhodný pre osadenie do každého stavebného otvoru. Medzi veľké klady týchto brán, ktoré zvyšujú úžitné vlatnosti patrí najmä ich nenáročnosť na priestor, neobmedzená životnosť, výborná tepelná izolácia pancieru brány a v n…
Oválny variant päťkomorového profilu s perfektným dizajnom. Tento päťkomorový profil pokračuje v tradícii tepelnej izolácie a tvarovej stability vysokého štandardu, ktorý vyhovuje stúpajúcim požiadavkám dnešnej doby na okenné profily.
Najpoužívanejší systém podlahového kúrenia je prostredníctvom tepelnej karbónovovej fólie (Heat plus,Hi Heat,Excel). Do vlhkého prostredia (napr. kúpeľne, pracovne, sauny) a priamo pod dlažbu sa aplikuje odporový vykurovací kábel alebo odporová vykur…
RATAJ SK s.r.o. Vám ponúka riešenie pre vyprázdňovanie a plnenie BIG-BAG vriec pomocou vyprázdňovacích a plniacich BIG BAG staníc. Vyprázdňovacie BIG-BAG stanice: Naše BIG-BAG stanice zabezpečia pezproblémové vyprázdnenie vriec a tiež bezpečnosť ob…
Náš program pre krídla dverí s tupou montážou a krídla dverí s falcom Vám otvára stvárnenia s bohatými možnosťami variant. Okrem toho dodávame zárubne v brilantných atypických farbách alebo so špeciálnymi systémami závesov a tlmiacimi profilmi.
V dnešnej dobe sa kladie veľký dôraz na efektivitu práce pri vyprázdňovaní samotného kontajneru. Pre ľahký prístup k obsahu paletového kontajneru je možné si zvoliť tiež variant s dvierkami.
Elektrické podlahové kúrenie alebo aj infra-vykurovanie je jedna s najlepších variant pre teplo vo vašom domove. Obzvlášť pre systém, v ktorom je tepelná karbónová fólia, : heatflow, heat plus, infrapanel (na rozdiel od káblov neprodukuje masívne…
Kotlová technika Wolf, kvalita Made in Germany. Dnešná doba je poznamenaná neustálym zvyšovaním cien energií. Preto narastá dopyt po systémoch, ktoré dokážu energiu ušetriť. A to je prednosť kondenzačných kotlov. V čom je ich prínos? V klasickom kotl…