Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Modul so siedmimi voľbami. Clima Plus Combi - modul s 3 volbami. CleanJet - automatický čistiaci systém. CalcDiagnose systém - kontrolný systém zavápnenia. Ihla na meranie teploty jadra - 6 bodová.
V elektrickom, alebo plynovom prevedení, 5 spôsobov úpravy pokrmov: para, horúci vzduch, kombinácia pary a horúceho vzduchu, Vario zaparovanie na úpravu chúlostivých pokrmov a regeneráciu jedál. Pre opakujúce sa procesy máte k dispozícii 9 varných pr…
Sú určené na výrobu šľahačky, krémov a peny, dvojaké ukončenie: bežné a tulipán. Sifóny sú vyrobené v celku, z nehrdzavejúcej ocele vysokej kvality.
Vyrobený z hliníka a nerezu, nádoba z polykarbonátu 1,4l, magnetická bezpečnostná poistka vrchnáka, nie je možné uviesť mixér do chodu, keď nieje mixér riadne uzavretý.
Otvorená konštrukcia, miska vyrobená z nerezovej ocele, umelohmotný kryt, zariadenie sa spúšťa automaticky pomocou mikro spínača vo chvíli pretlačenia.
Prístroj na varenie ryže, zemiakov, kaše atď. Objem asi 10l. Po ukončení varenia sa prístroj automatický prepína do funkcie udržiavania teploty.
Materiál nerez, široké využitie v spracovaní mäkkého ovocia, zariadenie je možné používať v nepretržitej prevádzke.
Naša spoločnosť poskytuje služby v oblasti gastronómie od poradenstva školenia, projektových služieb, dodávky technológií, montáži až po záručný a pozáručný servis
Teleso vyrobené z vysoko lešteného nerezu, nádoba na džús z polykarbonátu, špeciálna nádoba umiestnená v strede dávkovača na ľad, ktorý chladí nápoj.
HACCP (hazard analysis and critical control points) znamená analýzu nebezpečenstiev a metódu kritických kontrolných bodov). systém, ktorý bol v 60. rokoch minulého storočia vyvinutý v USA pre Národnú leteckú a vesmírnu agentúru (NASA), ktorá potre…
Firma GASTROALKA Vám ponúka poradenstvo pri výbere vhodných zariadení a strojov na mieru ušitých do Vašej prevádzky. Návrh - projekcia: navrhneme a spracujeme spolu s Vašou konzultáciou dispozičné riešenie gastronomických prevádzok.