Ponuky zo štítku tepelne v lokalite Banská Bystrica (200)

Malohontská klobása

Malohontská klobása

Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového a hovädzieho mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemereom 34-36 mm, dĺžkou 25 cm, tepelne opracovaný. Balí sa do Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote …

Ponuka od dodávateľa:' TAURIS, a. s., Rimavská Sobota

Miško šunková pena s pažítkou

Miško šunková pena s pažítkou

Výrobok je vyrobený z bravčového stehna, slaniny a pažítky, prírodných korenín. Plní sa do plastových vysoko kvalitných obalov s priemerom 37 mm, zabraňujúcim stratám a zvyšujúcich trvanlivosť. Tepelne opracovaný. Trvanlivosť 30 dní, skladovať pri te…

Ponuka od dodávateľa:' TAURIS, a. s., Rimavská Sobota

Údená lahôdka z karé

Údená lahôdka z karé

Výrobok je vyrobený z úplne chudého bravčového karé bez kosti špeciálne upraveného, tepelne opracovaný, balený do Ldpe fólii o hmotnosti 700 - 1000 g, trvanlivosť 21 dní pri skladovaní do +4°C.

Ponuka od dodávateľa:' TAURIS, a. s., Rimavská Sobota

Gemerská chudá saláma

Gemerská chudá saláma

Výrobok je vyrobený z bravčového stehna, prírodných korenín. Plní sa do potlačených umelých vysokokvalitných obalov s priemerom 90 mm, zabraňujúcich stratám a zvyšujúcich trvanlivosť. Tepelne opracovaný.

Ponuka od dodávateľa:' TAURIS, a. s., Rimavská Sobota

Pikantná nátierka

Pikantná nátierka

Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa, bravčovej pečienky, prírodných korenín. Plní sa do plastových vysoko kvalitných obalov s priemerom 37 mm, zabraňujúcim stratám a zvyšujúcich trvanlivosť. Tepelne opracovaný.

Ponuka od dodávateľa:' TAURIS, a. s., Rimavská Sobota

 Jemná saláma

Jemná saláma

Výrobok je vyrobený z hydinového mechanicky separovaného mäsa a prírodných korenín. Tepelne opracovaný. Plní sa do umelých vysokokvalitných obalov s priemerom 55 mm, zabraňujúcich stratám a zvyšujúcich trvanlivosť na 30 dní.

Ponuka od dodávateľa:' TAURIS, a. s., Rimavská Sobota

Moravské údené mäso

Moravské údené mäso

Výrobok je vyrobený z bravčového stehna špeciálne upraveného s tmavým pokryvom povrchu, tepelne opracovaný, balený do PE sáčkov o hmotnosti cca 1,1 kg, trvanlivosť predĺžená vákuovým balením na 21 dní pri skladovaní do +4°C.

Ponuka od dodávateľa:' TAURIS, a. s., Rimavská Sobota

Šunková klobása

Šunková klobása

Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom 34-36 mm, tepelne opracovaný.

Ponuka od dodávateľa:' TAURIS, a. s., Rimavská Sobota

Bravčová klobása

Bravčová klobása

Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom32-34 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do, Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.

Ponuka od dodávateľa:' TAURIS, a. s., Rimavská Sobota