Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Táto káva pochádza od malých farmárov v okolí mesta Takengon v severo-západnej Sumatre. Na rodinných farmách sa produkuje len malé množstvo kávy. Farmy slúžia hlavne na pestovanie obživy pre vlastnú potrebu.
Dizajnérska barová stolička s dreveným sedadlom. Ergonomicky zakrivený povrch dreva poskytuje veľmi pohodlné sedenie.
Farma vyrába elektrinu ekologickou hydraulickou turbínou. S odpadovou kávovou dužinou kŕmi červíkov a vyrába veľmi vzácni vermikompost pre svoje milované kávovníky.
Káva je produkovaná poľnohospodárskym spoločenstvom Tarakea, ktoré sa skladá zo stovky malých farmárov. Farmy sú naozaj malé, niektoré len 0,5ha. Je to hlavne kôli viacgeneračnému dedeniu a rozdeľovaniu majetku na menšie segmenty.
Barová stolička je pohodlná a pevná, vhodná pre každodenné použitie. Vysoký opierky na ruky a chrbát poskytujú pohodlné posedenie.
Káva je jednu noc fermentovaná v nádržiach, potom je umytá a usušená. Fermentovanie cez noc je pre Keňu netypické, v Keni sa káva normálne fermentuje 3dni.
Káva je zbieraná ručne a striktne pretriedená tak, aby sa ďalej spracovali len zrelé čerešne. Voda na spracovanie kávy pochádza z miestneho prameňa, ktorý zásobuje pitnou vodou aj miestne obyvateľstvo v Chiquimulille a Guazacapáne.
Elegantná barová stolička s ergonomicky navrhnutým sedadlom, ktoré sa prispôsobí chrbátu a umožňují pohodlné posedenie. Materiál je koženka, ktorá sa jednoducho udržuje.
Klíma aj pôda sú ideálne na pestovanie výberovej kávy a región má viacero víťazov Kostarickej Cup of Excelence. Káva sa ručne zbiera od janára po február a ihneď je zbavená dužiny. Potom sa sušia na patiach.
Barová stolička má veľmi pohodlné polstrované sedadlo so zaujímavými švami. Stupačky zaistia vysoký komfort sedenia.