Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Dovoľujeme si Vám predstaviť myšlienku, ktorá našla svoj tvar - jedinečný a originálny plotový systém, ktorý nájdete len u nás. Zc-system je našou odpoveďou na otázku, či môže mať oplotenie moderný funkcionalistický dizajn, ktorý si poradí s oblúkový…
Káva je jednu noc fermentovaná v nádržiach, potom je umytá a usušená. Fermentovanie cez noc je pre Keňu netypické, v Keni sa káva normálne fermentuje 3dni.
Káva je pestovaná Mauricio Mamani Camachom a jeho manželkou Lorenza Mamani Huanca na ich malej farme v Caranavi, v regióne v Bolívii. Tento región je známy pestovaním vysokokvalitných bio káv.
Farma vyrába elektrinu ekologickou hydraulickou turbínou. S odpadovou kávovou dužinou kŕmi červíkov a vyrába veľmi vzácni vermikompost pre svoje milované kávovníky.
Táto káva pochádza od malých farmárov v okolí mesta Takengon v severo-západnej Sumatre. Na rodinných farmách sa produkuje len malé množstvo kávy. Farmy slúžia hlavne na pestovanie obživy pre vlastnú potrebu.
Káva je zbieraná ručne na špeciálne koberce rozpreztreté pod kávovníkmi. Umyjú sa tzv. Maravilhou, potom sa zbavia dužiny a sušia na zakrytej terase. Farma berie sociálne a ekologické famrárčenie veľmi vážne.
Káva je produkovaná poľnohospodárskym spoločenstvom Tarakea, ktoré sa skladá zo stovky malých farmárov. Farmy sú naozaj malé, niektoré len 0,5ha. Je to hlavne kôli viacgeneračnému dedeniu a rozdeľovaniu majetku na menšie segmenty.
Gethumbwini má renomé ako producent najlepších afrických káv.
Santa Maura je situovaná v prírodnej rezervácií 'Reserva Natural Datanlí-El Diabolo' z ktorej 280 hektárov tvorí kávovníková výsadba. Rodina spravovala farmu viac ako 80 rokov.
Táto káva pochádza od malých farmárov v okolí mesta Takengon v severo-západnej Sumatre.
Aeropress sa stal obľúbenou hračkou kávových celebrít a existuje mnoho návodou ako na to. Aeropress náhradné filtre - 350ks.
Káva je zbieraná ručne a striktne pretriedená tak, aby sa ďalej spracovali len zrelé čerešne. Voda na spracovanie kávy pochádza z miestneho prameňa, ktorý zásobuje pitnou vodou aj miestne obyvateľstvo v Chiquimulille a Guazacapáne.
Klíma aj pôda sú ideálne na pestovanie výberovej kávy a región má viacero víťazov Kostarickej Cup of Excelence. Káva sa ručne zbiera od janára po február a ihneď je zbavená dužiny. Potom sa sušia na patiach.