Nabídky ze štítku prevádzkový (71)

Muštomer prevádzkový

Muštomer prevádzkový

Areometrická stupnica udáva koncentráciu zkvasiteľných cukrov vinných muštov.

Ponuka od dodávateľa:' MARCONI, s. r. o., Martin

Spätný ventil typ Csd

Spätný ventil typ Csd

Prevádzkový pretlak Dn 15 - Dn 100 - max. 40 bar, prevádzková teplota od -200°C do +500°C.

Ponuka od dodávateľa:' Bickel & Wolf s.r.o., Bratislava

Uzatváracie a regulačné klapky centrické typ V101w – V102l

Uzatváracie a regulačné klapky centrické typ V101w – V102l

Prevádzkový pretlak do 10 bar, prevádzková teplota pre Epdm: od -30°C do +125°C, prevádzková teplota pre Buna: od -20°C do +90°C.

Ponuka od dodávateľa:' Bickel & Wolf s.r.o., Bratislava

Guľový kohút R201

Guľový kohút R201

Použitie: pre chemický, petrochemický, farmaceutický a potravinársky priemysel, prevádzkový pretlak: max. 16 bar.

Ponuka od dodávateľa:' Bickel & Wolf s.r.o., Bratislava

Kompresor Ga 5-11 Vsd

Kompresor Ga 5-11 Vsd

Vynikajúca regulácia tlaku znižuje prevádzkový tlak, obmedzuje úniky v systéme a udržuje systémový tlak v rozmedzí 0,1 bar (1,5 psi). Veľké úspory pri inštalácii, prevádzke a údržbe vďaka plnej integrácii spracovania vzduchu a kondenzátu.

Ponuka od dodávateľa:' DVK servis s.r.o., Malacky

 XVC505 POWER UNOX ChefTop

XVC505 POWER UNOX ChefTop

Elektrický konvektomat na 7x GN 1/1 POWER s vyšším výkonom, vývin páry nástrekom, CLIMA LUX, ChefUnox - automatické varné procesy,Cool, 6x prevádzkový režim para, teplý vzduch, kombi, nízkoteplotná para, regenerácia, funkcia hold, 70 programov 4x var…

Ponuka od dodávateľa:' AAA Gastro s.r.o., Považská Bystrica

Cena: Cena ponuky

Krbové kachle Gaya antracyt

Krbové kachle Gaya antracyt

Prevádzkový ťah ktorý krbová pec, krbové kachle vyžadujú je 10-14 Pa. Dĺžka polien: 71 cm. Norma: EN 13240. Dymovod: 180mm, napojenie zo zadu alebo z vrchu. Vnútorný popolník, materiál liatina. Značka ekologického vykurovania Flamme Verte.

Ponuka od dodávateľa:' KRB-TECH s.r.o., Tvrdošín

Cena: 1 917,44 €

HACCP  - analýza nebezpečenstiev a metóda kritických kontrolných bodov

HACCP - analýza nebezpečenstiev a metóda kritických kontrol…

HACCP (hazard analysis and critical control points) znamená analýzu nebezpečenstiev a metódu kritických kontrolných bodov). systém, ktorý bol v 60. rokoch minulého storočia vyvinutý v USA pre Národnú leteckú a vesmírnu agentúru (NASA), ktorá potre…

Ponuka od dodávateľa:' Alena Kasáková - GASTROALKA Slovakia, Turie