Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Tradičná reštaurácia s kapacitou 38 miest Vám v nefajčiarskom prostredí ponúka tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Pečené kolená, rebrá na mede, bryndzové halušky, bryndzové pirohy. V sezónnych obdobiach je lístok obohatený o sezónne špeciality.
Radiátorové telesá z ocele, mede a hliníka so spodným, alebo bočným napojením pomocou pripojovacej armatúry Honeywell, HERZ, Heimeier, GIACOMINIs vypúšťaním a nastaviteľným by-passom. Na telesách budú namontované termohlavice, takže v každej miestn…
Nosia ho včely ako jeden z prvých medov v sezóne. Med z repky obsahuje nektár kvitnúcej repky olejnej a prímes ovocných stromov. V repkovom mede je vysoký obsah glukózy, ktorá spôsobuje rýchlu kryštalizáciu v podobe stuhnutej jasnej žltej hmoty.