Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
V našom sortimente nájdete gazdovskú slaninu, grill slaninu, kráľovskú slaninu, moravské údené mäso, sedliacku údenú rolku, sedliacku údenú slaninu, sedliacke údené stehno bez kosti, údenou krkovičku atď.
V ponuke sú rýchlostné drviče, rezačky, rezačky samo-podávacie, kombinované rezačky, miešačky-rezačky uhlové, miešačky vákuové, narážačky vákuové, žirafy a zdvíhacie zariadenia.
Viedenská roštenka s opraženou cibuľkou. Karpatská roštenka na hubách. Marinované hovädzie rezance v smotanovej omáčke s orechmi. Hovädzí stroganov. Biftek s rokfortom a dusenou anglickou zeleninkou.
Marinované pečené prasiatko. Medajlónky z bravčovej panenky s roquefortovou omáčkou, špenátovou raviolou, plnenou drobnou koreňovou zeleninou a slaninovými chipsami. Bravčová panenka s dusenou anglickou zeleninou. Bravčové karé plnené čerešňami. …
Kuracie mini medajlónky s marinovanými dvojfarebnými cherry paradajkami, baby mozzarellou a čerstvou bazalkou. Pečené stehienka v cibuľovej posteli. Pečené stehienka s mätou a citrónom. Pečené stehienka so slaninkou a hruškami. Kuracie prsia v ta…
Výroba a predaj mäsových výrobkov, zabíjačkových špecialít, údenie mäsa. Predaj lahôdkárskych výrobkov, šalátov, výroba rybích výrobkov.
Výrobok tyčového tvaru, vyrobený z hydinového mäsa a hydinového separovaného mäsa. Charakteristický znak je mozaika spojky a vložky. Je tepelne opracovaný.plnený do plastových vysokokvalitných obalov s priemerom 90 mm, zabraňujúcich stratám a zvyšujú…
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom32-34 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do, Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.
Výroba a predaj mäsových výrobkov, zabíjačkových špecialít, údenie mäsa. Predaj lahôdkárskych výrobkov, šalátov, výroba rybích výrobkov.
Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa s prídavkom majoránky a papriky, ktorá presvitá cez obal. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický zrnitým dielom. Nakoľko je klobása tepelne opracovaná avšak neúdená, povrch je svetločervený.
Výroba a predaj mäsových výrobkov, zabíjačkových špecialít, údenie mäsa. Predaj lahôdkárskych výrobkov, šalátov, výroba rybích výrobkov.