Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa s prídavkom majoránky a papriky, ktorá presvitá cez obal. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický zrnitým dielom. Nakoľko je klobása tepelne opracovaná avšak neúdená, povrch je svetločervený.
Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa s prídavkom majoránky, ktorá presvitá cez obal. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický zrnitým dielom. Nakoľko je klobása tepelne opracovaná avšak neúdená, povrch je biely.
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom 34-36 mm, tepelne opracovaný.
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového a hovädzieho mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemereom 34-36 mm, dĺžkou 25 cm, tepelne opracovaný. Balí sa do Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote …
Výrobok má tvar klobás, formovaných do párov o dĺžke 20-25 cm, plnených do bravčových čriev s priemerom 32-36 mm. Vôňa a chuť výrobku je príjemná a aromatická po použitých surovinách a údení, výraznejšie korenistá.
Výrobok má tyčový tvar s priemerom 40 mm . Výrobok je plnený do kolagénneho obalu. Povrch je sýto hnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením surovín. Rez je lesklý s výraznou mozaikou chudých a tučných častí bravčového a hovädzieho mäsa.
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín hydinového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom 32-34 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do LDPE fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.
Výrobok má tvar klobás, formovaných do párov, plnených do bravčových čriev s priemerom 34-36 mm. Farba na povrchu je sýta hnedočervená s presvitajúcim zrnením na povrchu je výrobok suchý, mierne vrásčitý.Vzhľad v náreze je lesklý s mozaikou chudého m…
Výrobok má tyčový tvar s priemerom 40 mm . Výrobok je plnený do bieleho obalu. Povrch je povrch suchý, mierne vrásčitý. Rez je lesklý s výraznou mozaikou chudých a tučných častí bravčového mäsa. Konzistencia pružná, pevná až tuhá.
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom32-34 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do, Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.