Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Výrobky našej spoločnosti vnášajú do Vašich príbytkov pocit harmónie, elegancie a energie pre individuálny spôsob života.
Klíma aj pôda sú ideálne na pestovanie výberovej kávy a región má viacero víťazov Kostarickej Cup of Excelence. Káva sa ručne zbiera od janára po február a ihneď je zbavená dužiny. Potom sa sušia na patiach.
Káva je zbieraná ručne a striktne pretriedená tak, aby sa ďalej spracovali len zrelé čerešne. Voda na spracovanie kávy pochádza z miestneho prameňa, ktorý zásobuje pitnou vodou aj miestne obyvateľstvo v Chiquimulille a Guazacapáne.
Káva je jednu noc fermentovaná v nádržiach, potom je umytá a usušená. Fermentovanie cez noc je pre Keňu netypické, v Keni sa káva normálne fermentuje 3dni.