Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Pre žiarivé výsledky... Kuchynská hygiena zajtrajška - pre čistý riad a čisté životné prostredie - v tom spočíva inovácia Green efficiency. Vzdanie sa surovín škodiacich zdraviu a životnému prostrediu v kuchynskej hygiene a trvalo udržateľné čisteni…
Úsporný pevný disk s kapacitou 1000 Gb zo série Caviar Green vhodný pre multimediálne použitie.Kľúčom k tak vysokej kapacite je použitie kolmého zápisu.Technológia kolmého zápisu umožňuje uložení dat kolmo na platňu disku.
Pojem medzi kameňmi a kamenármi. Nádherný, žiadaný a rozšírený po celom svete. V súčasnosti je v ponuke viac ako sto typov mramoru od klasického mramoru z Carary - Bianco Carara až po exkluzívne materiály ako Breccia Damascata, Salome Turco či Cactus…
Ponúkame kvalitný anatomicky sa tvarujúci matrac. Materiál Bio Green Water foam, tzv. bio studená pena, prísady z prírodných olejov.
Sme spoločnosť poskytujúca služby v lesníctve, komunálnej sfére a energetike ako je drtenie náletových drevín, čistenie a úpravy zarastených pozemkov. Ponúkame frézovanie lesnou frézov a mulčovanie zarastených pozemkov. Fréza zvládne zlikvidovať nál…
Santa Maura je situovaná v prírodnej rezervácií 'Reserva Natural Datanlí-El Diabolo' z ktorej 280 hektárov tvorí kávovníková výsadba. Rodina spravovala farmu viac ako 80 rokov.
Káva je pestovaná Mauricio Mamani Camachom a jeho manželkou Lorenza Mamani Huanca na ich malej farme v Caranavi, v regióne v Bolívii. Tento región je známy pestovaním vysokokvalitných bio káv.
Táto káva pochádza od malých farmárov v okolí mesta Takengon v severo-západnej Sumatre. Na rodinných farmách sa produkuje len malé množstvo kávy. Farmy slúžia hlavne na pestovanie obživy pre vlastnú potrebu.
Káva je jednu noc fermentovaná v nádržiach, potom je umytá a usušená. Fermentovanie cez noc je pre Keňu netypické, v Keni sa káva normálne fermentuje 3dni.
Káva je produkovaná poľnohospodárskym spoločenstvom Tarakea, ktoré sa skladá zo stovky malých farmárov. Farmy sú naozaj malé, niektoré len 0,5ha. Je to hlavne kôli viacgeneračnému dedeniu a rozdeľovaniu majetku na menšie segmenty.
Káva je zbieraná ručne a striktne pretriedená tak, aby sa ďalej spracovali len zrelé čerešne. Voda na spracovanie kávy pochádza z miestneho prameňa, ktorý zásobuje pitnou vodou aj miestne obyvateľstvo v Chiquimulille a Guazacapáne.