Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
V.O.S.P. symbolizuje okrúhlosť a sofistikovanosť. Charakterizuje ho hladkosť, mäkkosť, hlbokosť s nádychom medu a korenia. Ideálne je vychutnať si ho s ľadom, častejšie sa však vychutnáva v dlhých nápojoch.
Beefeater predstavuje značku premium ginu s najvyšším objemom exportu na svete. Je konzumovaný v domácnostiach, baroch a kluboch vo viac než 170 krajinách. Beefeater Gin je celkom prírodný nápoj vyrobený z čistého obilného alkoholu a destilovaný výhr…
Neobyčajný destilačný proces, v kombinácii s podivne lahodným súhrnom výťažkov, vytvára jediný gin svojho druhu, ktorý je vášnivo milovaný malou, ale rastúcou hŕstkou jedincov po celom svete.
Brandy nenapodobiteľne sladkej chuti, uznávané ako samostatná jedinečná kategória medzi zrejúcimi destilátmi.
Svoje nezamenitelné rysy získava brandy Vecchia Romagna vďaka hroznám, vybraných odrôd vína Vecchia Romagna, z ktorých je pálená.
Špeciálny vínny destilát vypálený trojstupňovou destiláciou z vybraných slovenských vín. Dlhodobé zrenie v dubových sudoch vytvára súlad typickej vône a lahodnej chuti. Harmónia chutí a vôní je zdrojom prirodzenej elegancie tohto vínneho destilátu.
Unikátne brandy namiešané z vysoko kvalitných eaux-de-vie francúzskych viníc, vyrábané priamo v meste Cognac použitím rovnakých výrobných procesov ako pri výrobe cognac-u. Dozrieva 3 roky. Má žiarivú svetlo jantárovú farbu, maslovú arómu s náznakom …
Calvados z oblasti Pays Auge. Je zmesou 8 až 15 ročných calvadosov. Boulard XO je charakteristický pre svoju jantarovú farbu a svoju bohatú a ucelenú chuť plnú pražených mandlí a zrelých jabĺk.
Výrazná tequila so zaujímavou korenistou chuťou a dochuťou. Tequila sa vyrába z fermentovanej a destilovanej šťavy získavanej zo stredu rastliny (piňas) z modrej agáve.
"Zlatá" Tequila je zvyčajne len obyčajná Tequila dofarbená karamelom na rozdiel od "starených" Tequíl, ktoré svoju zlatavú farbu získavajú procesom starnutia v drevených sudoch počas minimálne šestich mesiacov. Super premium Tequi…
Nahradila Olmecu Gold. Zlatistú farbu získava vďaka odpočinku v dubových sudoch, ktoré túto prémiovú tequilu obohacujú o delikátnu príchuť. Pre svoju jemnú chuť agáve sa odporúča podávať najlepšie s plátkom pomaranča posypaným škoricou.
100% destilát z modrej agáve. Zrenie min. 2 mesiace v dubových sudoch.
Absinth Hill's 70% - absint, ktorého výrobu zahájila v Československu rodina Hillových už v roku 1920. V roku 1990 využil likérnik Radomil Hill sedemdesiat rokov staré rodinné receptúry a po dlhej odmlke začal absint vyrábať opäť.
Absint je pripravený iba z prírodných ingrediencií. Základ tvorí velejemný obilný lieh, v ktorom sa po presne stanovenú dobu macerujú vybrané byliny a korenie. Po macerácii dochádza k destilácii, z ktorej vznikne číry destilát.